De leesclub van de onderbouw

De RML-leesclub

Houd je echt van lezen of wil je misschien gestimuleerd worden om nog meer te lezen? Raak je niet over je boek uitgesproken en ben je benieuwd wat anderen ervan vinden? Heb je er ook altijd al van gedroomd om mee te doen aan De Jonge Jury? En om uit een mooie lijst van boeken jouw absolute favoriet te kiezen en mee te stemmen? Dan is de RML-leesclub zeker iets voor jou!

WAT?

De RML-leesclub is een interessante aanvulling op je gewone lesprogramma; speciaal bedoeld voor lezers uit de brugklas en de tweede. Samen lezen we (een aantal van) de elf boeken die De Jonge Jury https://jongejury.nl heeft geselecteerd. En misschien wel meer. Want we staan altijd open voor goede boekentips. Ook die van jou!

Waar we over praten als we over boeken praten? Over van alles: je mening, de personages, het plot en wat het boek zo anders, zo spannend of juist zo ontzettend echt maakt.

WANNEER?

De leesclub begint in februari en gaat in ieder geval door tot eind mei. We komen twee keer per maand bij elkaar; tijdens het KWT-uur.

HOE?

Ben je ook zo enthousiast? Schrijf je dan z.s.m. in door een mail te sturen naar hdj@rml.nl of naar plq@rml.nl. Wacht niet te lang; vol = vol!

Kijk ook alvast ’s op de website van De Jonge Jury: www.jongejury.nl