Voorbereidende cursus WDKA

Onderzoek je talent en leer de Rotterdamse Willem de Kooning Academie van dichtbij kennen. De WDKA heeft een speciaal aanbod voor enthousiaste leerlingen van de middelbare school met talent die alvast willen ervaren hoe het is om te studeren op een kunstacademie. Deze leerlingen bieden ze de zogenaamde ‘Voorbereidende Cursussen’ ook wel ‘Portfolio Courses’ genaamd. Hier werk je o.a. ook aan het aanleggen van een portfolio voor als je later ook echt toelating wil doen. De verschillende cursussen zullen beginnen in November 2017 na de Open dag van de Academie.
Sommige van de cursussen zullen ook nog een tweede keer van start gaan in Februari na de 2e Open Dag van de WDKA.
Klik op de link om de verschillende cursussen te bekijken en om je in te schrijven! https://www.wdka.nl/admissions/preparatory-courses
Mocht je in de bovenbouw zitten, geen BV hebben en zou je toch graag een keer kennis willen maken met de WDKA en alles wat ze daar doen, meld je dan even voor de herfstvakantie bij Mevr. Tulkens of Mevr. Stappers! Na de herfstvakantie zal er namelijk een uitstapje naar de academie zijn met enthousiaste BV-leerlingen; zij krijgen daar een rondleiding en een korte workshop aangeboden. Uiteraard mogen geïnteresseerde niet-BV-leerlingen ook mee.