Aanmelden Vleugelavond

Speel je een instrument of kunt je goed zingen? Heb je een band en wil je wel eens optreden? Meld je aan voor de vleugelavond op 16 maart door een mail te sturen naar mon@rml.nl of het formulier hieronder in te vullen:

Aanmelding decorbouwer

Als je graag mee wilt doen met de musical, maar je hebt geen zin in zang en dans, dan ben je van harte uitgenodigd om mee te helpen met het bouwen van de decors. Je verdient er net zoveel MA uren mee, namelijk 40.

Als je wilt weten wat het thema ook weer is van de musical, lees dan eerst de musical pagina: http://www.montessoriacademie.nl/musical-wedergeboorte/

Daarna kun je je opgeven door een mail te sturen aan mon@rml.nl of via onderstaand formulier:

Aanmelding kostuummaker

Wil je graag meedoen met de musical maar zingen of dansen is niet je ding? Dan kun je je opgeven als kostuummaker. Onder leiding van mevr. de Pater en oud leerling Miriam van der Drift ga je aan de slag met diverse materialen om de kostuums te maken. Weet je niet wat het thema is van de musical? Lees dan eerst nog even waar het over gaat: http://www.montessoriacademie.nl/musical-wedergeboorte/

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar mon@rml.nl of hieronder het formulier in te vullen:

Aanmelding acteur in de musical Wedergeboorte

Van woensdag  6 t/m zaterdag 9 april zal de musical Wedergeboorte gespeeld worden door leerlingen van het RML. Als je wilt weten waar de musical over gaat lees dan eerst de musical pagina: http://www.montessoriacademie.nl/musical-wedergeboorte/

We zoeken nog naar twee groepen leerlingen die de Milanese troepen en de Turkse janitsaren kunnen spelen. Voor beide groepen gaat het maar om twee scènes, waarin alleen als groep af en toe iets wordt gezegd. Het is dus niet nodig om te kunnen zingen en dansen (al mag dat natuurlijk wel in het slotlied…) Je bent er in de voorbereiding dus maar weinig tijd aan kwijt (2x repeteren), maar in de voorstellingsweek wordt natuurlijk wel verwacht dat je er minstens 2 van de 4 voorstellingen bij bent. Meld je aan door een mail te sturen aan mon@rml.nl of het formulier hieronder in te vullen:

Inschrijving NK debatteren en/of debattoernooi

Vond jij maatschappijleer het leukste vak ooit (ja, natuurlijk!)? Had je een top cijfer voor debatteren en betoog schrijven bij Nederlands? Of heb je gewoon altijd je mening klaar en het laatste woord thuis en in de klas?

Schrijf je dan in voor het RML debatteam en doe (o.a.) mee aan het NK Debatteren voor scholieren (bovenbouw) of aan het Onderbouw Debattoernooi!

Je krijgt een training debatteren van het Nederlands Debat Instituut (bovenbouw: 12 oktober van 13-16u) en daarna doen we met 2 teams mee aan de voorrondes van het Nationaal Kampioenschap en het Onderbouw Debattoernooi.

Interesse? Mail wst@rml.nl! En doe het snel!

Inschrijving Wetenschapsklas

Direct na de herfstvakantie begint de Wetenschapsklas voor brugklasleerlingen. De kosten zijn 195 euro per leerling, dus je moet wel eerst je ouders om toestemming vragen. Lees wat je ervoor krijgt op http://www.montessoriacademie.nl/wetenschaps-en-techniekklas/

Als je zeker bent dat je mee wilt doen, stuur dan een mail naar de administratie: administratie@rml.nl met als onderwerp ‘Inschrijving Wetenschapsklas’ met daarin je naam, klas en schoolmail.

Inschrijving theaterklas

Dinsdagmiddag 26 oktober, dus direct na de herfstvakantie, begint de theaterklas. Als je mee wilt doen met deze activiteit die speciaal voor brugklassers wordt georganiseerd moet je snel reageren. Lees de algemene informatie op

https://www.montessoriacademie.nl/theaterklas/

en bepreek met je ouders of je deze cursus mag doen. Het kost 195 euro en daarvoor krijg je 12 dinsdagmiddagen van 14.45 tot 16.15 met spel, zang en dans onder leiding van onze theaterdocent.

Doe je mee? Stuur dan een mail met je naam, klas en schoolmail naar administratie@rml.nl met als onderwerp ‘inschrijving theaterklas’.

Inschrijving Italiaans voor beginners voor onderbouwleerlingen

Dit jaar hebben we veel geluk: mw Lili Fischer gaat stage lopen als docent Italiaans en geeft 8 gratis lessen Italiaans aan een onderbouwklas. We hebben 30 plekken dus wie het eerst komt die het eerst maalt. De lessen beginnen op woensdag 27 oktober tijdens de KWT en eindigen op woensdag 22 december. Het les materiaal krijg je uitgereikt op de eerste les. Bedenk je voordat je je inschrijft of je tijd genoeg hebt en er goed genoeg voorstaat om deze extra activiteit te doen. Als je niet zeker bent, vraag het dan aan je mentor. Het is niet de bedoeling dat je je inschrijft en vervolgens niet komt. Je gaat de verplichting aan om deel te nemen aan deze les.

Meld je aan voor deze cursus door je naam, schoolmail, klas en mentor te mailen aan MA@rml.nl met als onderwerp “inschrijving Italiaanse les”. Je kunt je ook inschrijven via Peppels.

Inschrijven Cambridge Advanced English course

Vanaf vandaag kunnen alle bovenbouwleerlingen zich inschrijven voor de Cambridge Advanced English course van schooljaar 2021-2022. We verwachten dat alles weer onbeperkt kan plaatsvinden nu het erop lijkt dat Corona geen roet meer in het eten gaat gooien. Voordat je je inschrijft is het handig om de CAE pagina goed door te nemen, samen met je ouders zodat je weet waar je aan begint en waar je ouders voor gaan betalen. https://www.montessoriacademie.nl/cambridge-advanced-english-certificate/

Als je zeker bent en je hebt toestemming gekregen van je ouders, geef je dan op via cambridge@rml.nl en vergeet niet je naam, schoolmail, klas en mentor op te geven. Ook als je nog vragen hebt, stuur dan een mail naar mw. Faulkner via cambridge@rml.nl.