Cursus Presenteren

Een goede presentatie kunnen geven is niet zo makkelijk, maar het is te leren. Het is ook heel belangrijk dat je dat leert. Als je denkt dat presenteren voor de popiejopies makkelijker is dan heb je het fout. Een goede presentatie begint bij het beheersen van je onderwerp. Daar is van alles aan te doen. Steeds meer vakken vragen van je dat je een goede presentatie kunt geven en later, in je professionele leven, zul je vaker dan je lief is in het openbaar moeten spreken. Op het RML moet iedere V5 en examenkandidaat een behoorlijke presentatie kunnen geven. De eersten bij de Meesterproef bij CKV en de werkweek in Parijs of Berlijn, terwijl leerlingen uit H5 en V6 hun profielwerkstukken moeten kunnen presenteren aan ouders en vrienden. Tijd dus voor een cursus. De Montessori Academie organiseert vanaf de maand november 2019 de cursus Presenteren tijdens 3 achtereenvolgende KWTs op woensdag in lokaal 408. Als je alle 3 lessen hebt gevolgd mag je ze melden als cursus aan je mentor die het noteert in je MA activiteiten file. Om de Meesterproef bij CKV in V5 te kunnen doen moet je de cursus Presenteren hebben gevolgd. Als je in 5 Atheneum zit kun je ook gewoon tijdens de les CKV de cursus volgen, maar als je liever dezelfde lessen tijdens KWT volgt heb je hier dus een keuzemoment.

Ook in november wordt dezelfde cursus gedaan maar dan in het Engels. Deze KWTs worden gegeven op donderdag. Let wel, alles is dan in het Engels en ook je opdrachten zijn dan in het Engels. Er wordt dan dus van je verwacht dat je je 2 minuten-presentatie in het Engels doet. Uitdaging!

Doe je mee dan kun je je hier inschrijven. Je krijgt instructies hoe je je op de juiste manier in de KWT kunt inschrijven.