Corona prijsvraag

We leven in een totaal nieuwe wereld en het gekke is dat we de vorige vakantie in februari nog niet eens konden vermoeden dat het er nu zo anders uit ziet. We leren weer allemaal nieuwe dingen en passen ons aan aan deze vreemde situatie. Als we nu terugkijken naar het pre-corona tijdperk schudden we ons hoofd over zoveel onwetendheid en domheid. Een prachtig uitgangspunt voor een kort verhaal of zelfs een zkv (zeer kort verhaal). Vandaar deze prijsvraag:

Schrijf een spannend kort verhaal of zkv over het coronavirus. Je verhaal mag niet langer zijn dan 2000 woorden.

Als je niet van schrijven houdt mag je ook een kortfilm maken. Deze kortfilm mag niet langer duren dan 10 minuten en moet een duidelijke clou hebben.

Laat je inspireren door de prachtige afbeeldingen van het virus, waarbij het soms lijkt alsof we diepzeeduikers zijn in een kleurig koraalrif. Of we zweven als astronauten door een prachtig melkwegstelsel met vrolijk gekleurde hemellichamen. Laat je fantasie gaan ook over de mogelijkheden die het virus ons biedt bij het aanpassen aan een nieuwe wereld.

Met je inzending kun je tussen de 10 en 15 klokuren verdienen in de Montessori Academie, afhankelijk van de grootte van je inzending. De beste inzending wordt beloond met een leuke prijs die zal worden overhandigd door de rector, als dat weer tot de mogelijkheden behoort.

Stuur je inzending voor 15 augustus naar: wgm@rml.nl. Zorg dat je inzending niet groter is dan 2 mb. Heb je dus een film gemaakt zorg dan dat deze op YouTube of Vimeo staat.

Heel veel plezier ermee!